Vánoce a Silvestr strávené v českých lázních vás nabudí novou energií

Konec roku spojený s oslavou vánočních svátků přímo vybízí k tomu, aby ho člověk strávil v příjemném prostředí. Je jím pochopitelně domov s rodinou, ale může jím být i zimní pobyt v lázních. Ten je vhodný zejména pro ty, kteří by si rádi odpočinuli od shonu všedních dní a nemají přitom malé děti, jež raději tráví Vánoce doma či u prarodičů u ozdobeného stromečku. Kam se tedy vypravit za nevšedními zážitky, které vás nabudí pozitivní energií?

Zimní odpočinek v českých lázních

Česká republika je na lázeňská místa opravdu bohatá. Lze se vypravit do těch nejznámějších – lázně Karlovy Vary patří k velmi atraktivním destinacím pro ty, jež hledají uklidnění a péči o duši a tělo z rukou profesionálních masérů a terapeutů. I v zimě dokážou nabídnout krásné procházky po Vřídelní kolonádě s největším pramenem termální vody ve městě, Mlýnské nebo Sadové kolonádě. Zámecká kolonáda vás zavede k pramenu Zámecký horní a pramen Karla IV. se nachází na Tržní kolonádě. Vypravit se můžete na vyhlídku Jelení skok s odpočinkovým místem.

Lázně Karlova Studánka

Hledáte klid a pohodu bez davů lidí? Pak si k zimnímu pobytu vyberte lázně Karlova Studánka v Hrubém Jeseníku. Široko daleko tu není žádný průmysl, takže můžete dýchat čistý vzduch. Horské klima je balzámem na unavenou duši. Zde přijdete na jiné myšlenky, a ještě si užijete kvalitní lázeňskou péči. I to je důvodem pro to, abyste si tu zajistili silvestrovský pobyt a nový rok přivítali pohledem na zasněžené vrcholky hor.

Užijte si Silvestr v pohodovém wellness

Nikde není napsáno, že musíte povinně poslední den v roce strávit bujarou oslavou s přáteli nebo sezením u televize. Váš silvestrovský program může být zcela jiný, když navštívíte některé české lázně. Lze si zajet do Luhačovic, Teplic, Mariánských či Františkových Lázní. Ale můžete si vybrat i nějaké menší lázně, v nichž si užijete pohodu a klid.


Comments are Closed

© 2024: MeziPristani.cz | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress